Wie zijn wij?

Deaf Christian Fellowship YOUTH

We willen door middel van deze website jou laten weten wie we zijn.

 

DCFY staat voor Deaf Christian Fellowship Youth. DCFY is een onderdeel van DCF. We richten ons, zoals de naam al zegt, vooral op de jongeren van 15 tot en met 35 jaar oud. Eén keer per jaar organiseren we een christelijk jongerenweekend. Het jongerenweekend wordt altijd gehouden tijdens de Pasen.

 

DCF begon in 2005 met het organiseren van jongerenweekenden. De groep deelnemers was toen nog klein, maar de jaren daarna werd de groep steeds groter. In de zomer van 2007 organiseerde DCF een kampweek voor het EDCY in Nederland. EDCY staat voor European Deaf Christian Youth. Het is een Europees kamp voor dove christelijke jongeren en wordt om de twee jaar in een Europees land gehouden. Het laatste kamp (2011) was in Zwitserland. Het eerstvolgende zal gehouden worden in Engeland (2013). Na het EDCY-kamp in Nederland, werd de naam DCFY bedacht. Vanaf het begin zijn de jongerenweekenden georganiseerd door jongeren voor jongeren.

 

Bij al onze activiteiten staat God de Vader, Jezus de Zoon en de Heilige Geest centraal. Hij is diegene die ons aan het werk zet en ons bij elkaar brengt om Zijn naam te eren. Daarnaast hebben we de ruimte om elkaar te leren kennen door middel van sport en spel.

Verder kun je op de website rondneuzen naar foto’s en verslagen van onze activiteiten. Ook geven we informatie over andere christelijke activiteiten.

 

Wil je DCFY steunen? Dat kan! Je kunt je gift overmaken op IBAN NL10INGB0009031898 t.n.v. stichting DCF NL. Stichting DCF NL is een onderdeel van ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), dus de giften zijn aftrekbaar voor de belastingen. Alvast heel hartelijk dank!

 

Wil je meer weten? Dan kun je mailen naar: dcfyouth@gmail.com

 

Graag tot ziens bij het kamp.

 

Het DCFY team

Chris, Alfred, Samantha, Leanne, Marlies, Bart en Benjamin

© DCFY Alle rechten voorbehouden